Het tulpenseizoen gaat bijna van start! Kies voor een tulpenboeket!

21 januari 2023 is het Nationale Tulpendag! Op deze dag vieren we de start van het (snij)tulpenseizoen. Het ideale moment dus om deze bloemen in huis te halen of cadeau te geven!

 

Een kleurrijk tulpenboeket

De tulp komt onwijs mooi tot zijn recht in een boeket gecombineerd met seizoensgroen of andere bloemsoorten. Wat dacht je van een boeket van tulpen in allerlei verschillende kleuren, zoals boeket Talitha gemend? Ideaal als je niet maar één kleur wilt kiezen! Kies je liever voor een iets rustiger boeket? Ga dan voor boeket Talitha pastel

Bij Bloemsierkunst Florina stellen wij jouw kleurrijke tulpenboeket met liefde samen! Kies eenvoudig de grootte van het gewenste boeket; klein, iets groter, of gewoon groot. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal om weg te geven

Met een mooi tulpenboeket maak je iedereen blij. Tulpen staan namelijk voor het begin van de lente en brengen vrolijkheid en kleur in huis. Wil je iemand écht een lach op het gezicht bezorgen? Maak je bestelling dan extra speciaal met één van onze extra’s, zoals een witte of rode fles wijn. 

Iemand echt iets unieks geven? Geef dan een bloemenabonnement cadeau! Met het bloemenabonnement van Bloemsierkunst Florina verzeker je iemand van altijd een verse en unieke bloemcreatie. Zeker weten dat diegene je dankbaar zal zijn!

Hoe houd je tulpen het langst goed?

Tulpen houd je het langst goed door ze allereerst te plaatsen in een schone vaas. Ook is het belangrijk dat de vaas hoog genoeg is voor de tulpen; tulpen groeien namelijk nog iets door in de vaas. Bestel je een tulpenboeket bij Bloemsierkunst Florina, dan bestel je eenvoudig de perfecte vaas voor jouw boeket erbij.

Naast een goede vaas, kun je de levensduur van jouw tulpen verlengen door de stelen met een scherp mes schuin af te snijden voor je ze in de vaas zet. Zo kunnen de tulpen het water makkelijker opnemen, waardoor ze langer goed blijven.

Tulpen drinken veel water. Zorg daarom ook voor voldoende water in de vaas en check regelmatig of er nog genoeg water in de vaas zit. Hiernaast houden tulpen niet van warmte. Als het te warm is op de plek waar je ze neerzet, zijn ze sneller uitgebloeid. Zet ze dus niet op een warme plek zoals bij de kachel, maar houd je tulpen zo koel mogelijk. Meer weten over de verzorging van jouw bloemen en planten? Lees dan onze blog over de verzorging van bloemen en planten.

Bestel jouw tulpenboeket eenvoudig online of kom langs!

Onze bloemisten stellen jouw tulpenboeket graag voor je samen. Kies een mooi tulpenboeket uit in onze webshop en bestel hem eenvoudig in combinatie met een bijpassende vaas en/of een speciale extra. Laat het boeket vervolgens thuis bezorgen bij de ontvanger om hem of haar te verrassen!

Wil jij jouw boeket liever helemaal zelf samenstellen? Kom dan langs in een van onze winkels in Julianadorp of ’t Zand. Wij maken speciale boeketten voor elke gelegenheid! In onze winkels vind je niet alleen de mooiste boeketten, maar ook bloemstukken, planten, losse bloemen, vazen en trendy accessoires.

Laat jouw bloemen bezorgen!

Wij bezorgen onze bloemen door heel Nederland aan huis! Het maakt dus niet uit waar jij, of degene voor wie het boeket bedoeld is woont! Wij bezorgen veel boeketten in de omgeving van:

  • Julianadorp
  • Den Helder
  • Schagen
  • Anna Paulowna
  • Heerhugowaard
Contact

Heb je een
vraag?

Kom langs in de winkel of neem contact met ons op! Bel naar 085-4822600 of vul het contactformulier in.