BLOEMENABONNEMENT Bloemthuis

Periodiek een verrassing van bloemen in huis, op kantoor of op uw bedrijf. Met het bloemenabonnement van Bloemsierkunst Florina bent u altijd verzekerd van verse en een unieke bloemcreatie. Ons vakkundige team selecteert persoonlijk de bloemen en bindt deze ‘in huis’.

Dagelijks vers ingekochte bloemen

Bloemsierkunst Florina koopt elke dag verse bloemen in, rechtstreeks op de veiling of bij de kwekers uit de regio. Uitsluitend mooie, sterke, bijzondere en vaak ook exotische bloemen worden daarvoor uitgekozen. Passend bij het seizoen en geschikt om er een kunstwerk van te maken. Klein, iets groter of gewoon groot. U kiest het abonnement en vervolgens laat u zich gewoon verrassen, thuis of op op de zaak!

Bloemenabonnement op proef

Bloemsierkunst Florina vrolijkt uw huis, kantoren, bedrijven en terrassen graag op. Toch kunnen we het ons voorstellen dat u een bloemenabonnement eerst even wilt uitproberen. Nieuwe klanten bieden we daarom een proefabonnement aan. 

Het bloemenabonnement werkt als volgt:

  • Kies de grootte van het boeket dat u wenst; small, medium of large.
  • Geef aan op welke dag en hoe vaak (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks) u het bezorgd wilt hebben.
  • We brengen het boeket in een leenvaas bij u thuis/op het bedrijf en nemen de vaas van de vorige zending weer mee terug.
  • Vakantieperiode? Dan pauzeert u het abonnement gewoon even.
  • En wenst u het abonnement op te zeggen, dan kan dat door dit minimaal 3 weken vooraf per e-mail aan ons door te geven.

Wilt u meer informatie over Bloemthuis of wilt u direct een abonnement afsluiten. Neem dan contact met ons op!