Bloemthuis bloemabonnement

Wekelijks een verrassing van bloemen in huis. Of tweewekelijks. Of maandelijks. Nét wat u wilt. Maar wel elke keer weer een verse, unieke bloemencreatie. Persoonlijk geselecteerd en gebonden door Bloemsierkunst Florina. Met het Bloemthuis bloemenabonnement weet u nooit van te voren wat u krijgt, maar wel dat het bijzonder is! Eigenlijk is het bloemenabonnement dus een kadootje voor uzelf. Uiteraard kunt u dit ook cadeau doen aan iemand anders!

Dagelijks vers ingekochte bloemen

Bloemsierkunst Florina koopt elke dag verse bloemen in, rechtstreeks op de veiling of bij de kwekers. Uitsluitend mooie, sterke, bijzondere en vaak ook exotische bloemen worden daarvoor uitgekozen. Passend bij het seizoen en geschikt om er een kunstwerkje van te maken.
Klein, iets groter of gewoon groot. U kiest het abonnement en vervolgens laat u zich gewoon verrassen.

Bloemen met een sprankje magie

Het bloemenabonnement garandeert dat u op de afgesproken dag een boeket thuisbezorgd krijgt dat uniek, opvallend en anders dan anders is. Bloemsierkunst Florina kiest graag voor vrolijke kleuren, aparte combinaties, extreme vormen en de mooiste bloemen.

Het Bloemthuis bloemenabonnement

Het bloemenabonnement werkt als volgt:
• Selecteer de grootte van het boeket dat u wenst; small, medium of large.
• Geef aan op welke dag u het bezorgd wilt hebben.
• We brengen het boeket in een leenvaas bij u thuis en nemen de vaas van de vorige zending weer mee terug.
• Gaat u op vakantie? Dan pauzeert u het abonnement gewoon even.
• En wenst u het abonnement op te zeggen, dan kan dat door dit minimaal 3 weken vooraf per e-mail aan ons door te geven.

Wilt u meer informatie over Bloemthuis of wilt u direct een abonnement afsluiten. Neem dan contact met ons op!