Bloemsierkunst Florina winnaar Publieksprijs

Blij en verrast namen zij de prijs in handen.
Blij en verrast namen zij de prijs in handen. (Foto: Anne Smit)
 

Bloemsierkunst Florina werd in 2011 opgericht in ‘t Zand en inmiddels worden vanuit de winkel dagelijks meer dan honderd boeketten bezorgd. Voor Corina was het de eerste keer dat haar bedrijf genomineerd werd voor de Zandtemer Ondernemersverkiezing. “Ik was blij verrast met de nominatie, ik werd er stil van.” In de Multitreffer vond de uitreiking plaats, volgens Corina een fijne avond met een goede sfeer. “Ik waardeer het zo dat mijn collega’s er zijn. Ze hebben toch de moeite genomen om hier naartoe te komen, dat vind ik mooi”, glimlachte ze. 

‘Wauw’

Naast de Vakprijs werd deze avond ook de Publieksprijs uitgereikt. Deze prijs wordt ondersteund door Nieuwsblad Schagen van Rodi Media. De winnaar van de Publieksprijs kreeg de meeste stemmen uit de regio. Iedereen kon stemmen op hun favoriete genomineerde bedrijf. Bloemsierkunst Florina kreeg de meeste stemmen van het publiek. Warner de Weerd van Nieuwsblad Schagen reikte de publieksprijs uit aan Corina met daaraan verbonden een weekendje weg aangeboden door Rodi Media. “Wauw, geweldig. Ik vond de nominatie al prachtig. Dat we de Publieksprijs winnen, is een bekroning op ons werk. De andere bedrijven zijn ook toppers, ‘t Zand mag daar trots op zijn. Ik moet het allemaal nog even verwerken, maar ik weet zeker dat we het winnen van deze prijs met alle collega’s gaan vieren”, vertelde Corina enthousiast. 

Bloemsierkunst Florina werkt consequent. Alle aanvragen en opdrachten krijgen de meeste en beste zorg. “Of het nu gaat om verjaardagbloemen, een bruidsboeket of rouwboeket, er zit overal zoveel emotie in waar wij een onderdeel van zijn. Daar ligt onze kracht, dit volbrengen wij.” Aankomend jaar wil Corina alles goed op orde krijgen. Twee nieuwe bedrijven erbij zorgt voor een grote organisatorische uitdaging. “We gaan in 2024 alles finetunen.” 

Tekst: Rodi Schagen

florina winnaar publieksprijs

De overhandiging van de prijs. – Foto: Anne Smit

Contact

Heb je een
vraag?

Kom langs in de winkel of neem contact met ons op! Bel naar 085-4822600 of vul het contactformulier in.