’T Zand • Julianadorp • Landsmeer

Verjaardag

Hieperdepiep, hoera! Elke verjaardag is een mijlpaal, een viering van leven en liefde. En wat is een betere manier om deze speciale dag te markeren dan met een prachtige bos bloemen? 

Verjaardag

Verras de
jarige met
een prachtig
boeket!

Een jarige verrassen met een prachtig boeket, daar wordt iedereen blij van. Kom langs in één van onze winkels in ‘t Zand, Landsmeer of Julianadorp, of geef je wensen telefonisch door. Uiteraard leveren wij ook de eventuele verjaardagskaarten met tekst of cadeaus die te vinden zijn in de shop. Ons team bezorgt het boeket op het door jou doorgegeven adres op de door jou gekozen datum. 

Of het nou in Den Helder, Schagen, Anna Paulowna of Heerhugowaard is, Bloemsierkunst Florina brengt graag de mooiste boeketten langs.  

Een boeket voor elk moment


Elke verjaardag is uniek, net als de persoon die hem viert. Daarom geloven we bij Bloemsierkunst Florina in het creëren van boeketten die elk hun eigen verhaal vertellen. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels of iets moderns, wij hebben het perfecte boeket voor je. Onze bloemen zijn vers, levendig en met zorg geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze lang mooi blijven.

Service op maat


We begrijpen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Daarom bieden we een persoonlijke service waarbij je ons kunt vertellen wat je zoekt. Bezoek ons in ‘t Zand, Landsmeer of Julianadorp, of bel ons met je specifieke wensen. Naast onze prachtige boeketten hebben we ook een assortiment aan verjaardagskaarten en cadeaus. Kies je bezorgdatum en adres, en laat ons de magie verzorgen.

Bezorging waar je maar wilt


Of je nu in Den Helder, Schagen, Anna Paulowna of Heerhugowaard woont, Bloemsierkunst Florina zorgt ervoor dat je boeket op tijd en in perfecte staat wordt bezorgd. Ons toegewijde team van bezorgers zorgt ervoor dat elk boeket met liefde en zorg wordt afgeleverd.

Een boeket voor elke verjaardag

In onze webshop vind je de meest prachtige boeketten. Of de jarige nu houdt van plukboeketten, tropische bloemen of een bos rozen, wij hebben voor ieder wat wils! Je kunt de bloemen laten bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Maak het compleet met chocola of een flesje wijn.

Altijd een persoonlijke touch van Bloemsierkunst Florina

Bij Bloemsierkunst Florina geloven we in het toevoegen van een persoonlijke touch aan alles wat we doen. Als je op zoek bent naar iets echt unieks, laat ons dan een persoonlijk verjaardagsboeket voor je samenstellen. Onze getalenteerde bloemisten zullen met jou samenwerken om een boeket te creëren dat de persoonlijkheid en voorkeuren van de jarige weerspiegelt.

Contact

Persoonlijk boeket
op maat

Liever een persoonlijk verjaardagsboeket laten samenstellen? Breng een bezoek (of geef je wensen telefonisch door) aan onze bloemenwinkel in ’t Zand, Landsmeer of Julianadorp. Met veel plezier maken wij een uniek boeket op maat.