Tweede winkel voor Bloemsierkunst Florina 

Wat ooit begon met een marktkraam, groeide al gauw uit tot een volwassen bloemenwinkel in ‘t Zand. En vanaf 18 november komt daar een locatie bij! “Het zat al geruime tijd in de koker, maar inmiddels zijn de handtekeningen gezet. Lief Bloemen & Planten op het Loopuytpark in Julianadorp gaat voortaan door onder de naam Bloemsierkunst Florina”, vertelt eigenaresse Corina van der Vlugt trots.

Logische stap

Corina zit al sinds 2007 in de bloemen en planten. “Toen startte ik met een klein kraampje en enkele jaren later opende ik de winkel in ‘t Zand. Daar kan men terecht voor bloemstukken, boeketten, planten, losse bloemen, vazen en accessoires. Uiteraard geven we ook advies over de verzorging van bloemen en planten.” Vanwege de bezorgdienst van Bloemsierkunst Florina werd het idee van een tweede fysieke winkel steeds tastbaarder. “Boeketten en andere bloemcadeaus worden dagelijks vanuit de winkel in ‘t Zand op diverse locaties bezorgd. Julianadorp ligt daarbij altijd op onze route. Het is dus een logische stap om in deze plaats een tweede winkel te openen.” 

bloemsierkunst-florina-winkel-julianadorp

Uniek assortiment met persoonlijke touch

De bloemenwinkel van Corina staat bekend om de hoge kwaliteit bloemen. “Ik rijd zelf naar de veiling om de mooiste exemplaren te scoren. Hierdoor hebben wij altijd een uniek en vers assortiment. Uiteraard zal ook de winkel in Julianadorp op deze manier gevuld worden.” Naast kwaliteit vind Corina persoonlijke betrokkenheid ook zeer belangrijk. “Door met de klant in gesprek te gaan, kunnen we de mooiste creaties maken. Het is onze missie om een persoonlijke touch mee te geven aan bijvoorbeeld een trouw- of rouwstuk. Het is mogelijk om een tennisracket of oude schoenen van de overledene in het rouwstuk verwerken. Niets is ons te gek.” 

Zakelijke abonnementen

Corina’s bloemenzaak is er niet alleen voor de particulier. Ook bedrijven kunnen bij haar terecht. “De zakelijke markt begint steeds beter de meerwaarde van een vers boeket bloemen op de ontvangstbalie of in de wachtruimte te zien. Bloemen zorgen voor vrolijkheid en geven de klant of cliënt een warm gevoel. Door middel van een abonnement kunnen wij de ondernemers in de regio compleet ontzorgen in bloemen en planten.” 

Koffie staat klaar

Vanwege de drukke periode door de feestdagen, zal de officiële opening nog even op zich wachten. “Maar de koffie staat klaar en een ieder is vanaf 18 november van harte welkom om onze nieuwe winkel vol fantastische bloemen en planten te komen bewonderen!”, aldus de fleurige eigenaresse 

Meer informatie: www.bloemsierkunstflorina.nl of via Facebook/Instagram.
Tel. 0224 – 87 00 10