Sweet Sympathy

Vanaf:  125,00

Kaartje

We hebben een kaartje voor elke gelegenheid. Wil je een kaartje toevoegen?

Naam van de overledene

Vul hier de naam van de overledene in. (let goed op de spelling)

Bij rouwbloemen is het extra belangrijk dat de bloemen er op tijd zijn. Wij bezorgen de bloemen op de door u nog te kiezen bezorgdatum.

Bij rouwbloemen is het extra belangrijk dat de bloemen er op tijd zijn. Wij bezorgen de bloemen op de door u nog te kiezen bezorgdatum.

*Bestellingen na 14:00 kunnen niet dezelfde dag bezorgd worden.

Bestelling totaal:

Rouwboeket Sweet Sympathy

Het rouwboeket Sweet Sympathy is een prachtig en teder bloemstuk dat ontworpen is om op een elegante manier je medeleven te tonen. Dit boeket, bestaande uit een harmonieuze combinatie van zachte kleuren, straalt rust en troost uit.

Het rouwboeket Sweet Sympathy biedt een diepere betekenis door de zorgvuldige selectie van bloemen en kleuren. De zachte pasteltinten, zoals roze en wit, brengen een gevoel van vrede en troost, en zijn perfect voor het overbrengen van medeleven en steun. Elke bloem in het boeket is gekozen om een boodschap van liefde en herinnering te communiceren.

Dit boeket is ideaal voor hen die een persoonlijke en tedere touch willen toevoegen aan hun laatste groet. De toevoeging van rouwkaartjes en linten biedt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap over te brengen, waardoor het boeket nog meer betekenis krijgt. Deze extra’s kunnen helpen om de gevoelens van verdriet en verlies op een intieme en respectvolle manier te uiten.

Daarnaast zorgt de zorgvuldige verpakking en bezorging ervoor dat het boeket in perfecte staat aankomt, waardoor de ontvanger zich volledig kan concentreren op het herdenken van hun geliefde. De service van Bloemsierkunst Florina garandeert dat het boeket op de juiste tijd en plaats wordt afgeleverd, waardoor een zorgeloze ervaring wordt geboden in een moeilijke tijd.

Kenmerken

  • Vorm: Rond en weelderig
  • Kleuren: Pasteltinten met een dominante aanwezigheid van zachtroze en wit
  • Bloemen: Diverse soorten seizoensgebonden bloemen, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en symboliek
  • Formaten: Beschikbaar in 40 cm en 60 cm
  • Prijs vanaf: €125,00

Personalisatie

Voeg een persoonlijke boodschap toe met rouwkaartjes. Kies uit teksten zoals “In gedachten” of “We zullen je missen” voor €2,50 per kaartje. Rouwlinten in bijpassende kleuren zijn beschikbaar voor €17,50.

Bestelproces en levering

Je kunt zelf de gewenste leverdatum en -tijd kiezen om ervoor te zorgen dat het boeket tijdig wordt bezorgd voor de uitvaart. Let op: bestellingen na 14:00 uur kunnen niet dezelfde dag geleverd worden. Het boeket wordt zorgvuldig verpakt om de versheid en schoonheid van de bloemen te garanderen.

Laat jouw wensen weten

Rouwboeketten zijn er in diverse soorten en maten. Er is ontzettend veel mogelijk! Kom langs in één van onze winkels in ‘t Zand, Landsmeer, Wieringerwerf of Julianadorp, of geef je wensen telefonisch door. Uiteraard leveren wij ook de eventuele linten met tekst en rouwkaarten. Ons team bezorgt, indien gewenst, het rouwboeket op het door jou doorgegeven adres.