Skyfall

Vanaf:  59,95

Kaartje

We hebben een kaartje voor elke gelegenheid. Wil je een kaartje toevoegen?

Naam van de overledene

Vul hier de naam van de overledene in. (let goed op de spelling)

Bij rouwbloemen is het extra belangrijk dat de bloemen er op tijd zijn. Wij bezorgen de bloemen op de door u nog te kiezen bezorgdatum.

Bij rouwbloemen is het extra belangrijk dat de bloemen er op tijd zijn. Wij bezorgen de bloemen op de door u nog te kiezen bezorgdatum.

*Bestellingen na 14:00 kunnen niet dezelfde dag bezorgd worden.

Bestelling totaal:

Skyfall rouwboeket

Het rouwboeket Skyfall is een elegant, rond boeket dat met zorg is samengesteld uit een prachtige variëteit aan roze bloemen. Dit boeket straalt troost en medeleven uit en biedt een waardige manier om afscheid te nemen van een geliefde.

Onze winkels

Kom langs in een van onze winkels in ’t Zand, Julianadorp, Landsmeer en Wieringerwerf. Wij helpen je graag met het samenstellen van het rouwboeket waar jij naar op zoek bent. Je vindt hier niet alleen de mooiste bloemstukken en boeketten, maar ook planten, losse bloemen, vazen en trendy accessoires.

 

Kenmerken

  • Vorm: Rond en volumineus
  • Kleuren: Verschillende tinten roze
  • Bloemen: Diverse soorten zorgvuldig geselecteerde roze bloemen
  • Formaten: Beschikbaar in 40 cm, 50 cm, en 60 cm
  • Prijs vanaf: €59,95

Opties

  • Rouwkaartjes en linten in diverse stijlen en teksten beschikbaar tegen een meerprijs
  • Mogelijkheid om de naam van de overledene, datum en tijd van het afscheid en de uitvaart in te vullen voor een gepaste bezorging

 

Waarom kiezen voor Bloemsierkunst Florina?

Hoogwaardige bloemen
Wij gebruiken alleen bloemen van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat ons rouwboeket niet alleen prachtig oogt, maar ook langer mooi blijft.

Vakmanschap en ervaring
Onze floristen hebben jarenlange ervaring en vakmanschap. Elk boeket wordt met zorg en aandacht samengesteld, zodat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Uitstekende klantenservice
Bij Bloemsierkunst Florina staat klanttevredenheid voorop. Wij begeleiden je graag bij het kiezen van het juiste boeket en zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd en in perfecte staat wordt geleverd.

Flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden
Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is. Daarom bieden wij flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden bij onze rouwarrangementen. Of het nu gaat om specifieke bloemenwensen of speciale verzoeken, wij staan klaar om te helpen.

 

Bestelling

  • Zorgvuldig verpakt en op tijd bezorgd voor de uitvaart
  • Leverdatum en -tijd naar wens te kiezen
  • Bestellingen na 14:00 kunnen niet dezelfde dag bezorgd worden

Dit rouwboeket is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en respectvolle manier om hun laatste groet te brengen.