Nationale Secretaressedag 19 april 2018

Secretaressedag 19 april 2018

Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende dag waarop de secretaresse eens extra in het zonnetje worden gezet. ze krijgen op deze dag vaak een attentie van hun werkgever of collega’s. Secretaressedag valt op de derde donderdag van April.

Secretaressedag is een Amerikaans idee. Het werd op 20 april 1989 in Nederland voor in eerst geïntroduceerd door het Secretaresse Magazine en het Starjobs uitzendbureau. Dit om het wat meer aandacht te geven. De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse in het zonnetje te zetten en stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waar voor de organisatie en om het imago van het secretaresse vak te verbeteren. Daarbij richten de organisatoren zich op de managers en op de secretaresse zelf.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij Bloemsierkunst Florina helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen en wij bezorgen de boeketten voor u op de aangegeven locatie. Wij brengen de boeketten in een bloementas voorzien van water. Dit zorgt ervoor dat de bloemen niet uitdrogen en dat het boeket meteen staat te stralen op het bureau van u secretaresse. Wie wil dit gemak nou niet?

 

Contact

Heb je een
vraag?

Kom langs in de winkel of neem contact met ons op! Bel naar 085-4822600 of vul het contactformulier in.