Circle of life

Vanaf:  140,00

Kaartje

We hebben een kaartje voor elke gelegenheid. Wil je een kaartje toevoegen?

Naam van de overledene

Vul hier de naam van de overledene in. (let goed op de spelling)

Bij rouwbloemen is het extra belangrijk dat de bloemen er op tijd zijn. Wij bezorgen de bloemen op de door u nog te kiezen bezorgdatum.

Bij rouwbloemen is het extra belangrijk dat de bloemen er op tijd zijn. Wij bezorgen de bloemen op de door u nog te kiezen bezorgdatum.

*Bestellingen na 14:00 kunnen niet dezelfde dag bezorgd worden.

Bestelling totaal:

Met het Circle of Life rouwboeket van Bloemsierkunst Florina breng je een verfijnd eerbetoon aan een dierbaar leven. Dit sierlijke eerbetoon is een blijk van jouw diep respect en liefde, samengesteld uit een zorgvuldig geselecteerde mix van witte bloemen, elk met een eigen symboliek en schoonheid.

Bloemsamenstelling

In deze krans vind je een elegante combinatie van witte rozen, die onschuld en eerbied symboliseren; lelies, die staan voor zuiverheid en vernieuwing; en chrysanten, die waarheid en loyaliteit vertegenwoordigen. Zachte gipskruid en frisgroene bladeren accentueren de witte bloemen en geven het geheel een natuurlijke en vredige uitstraling. Deze bloemen zijn speciaal geselecteerd om de cirkel van het leven te vieren en te herdenken.

Maten

Je kunt kiezen uit drie maten: klein, middel en groot, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en de aard van de herdenking.

Bezorging

Wij begrijpen het belang van deze gelegenheid en zorgen daarom dat jouw “Circle of life” rouwboeket zorgvuldig en op tijd wordt bezorgd in heel Noord-Holland. Elk boeket wordt met de grootste zorg en respect behandeld om jouw laatste eerbetoon perfect te maken.

Onze winkels

Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen in ’t Zand, Julianadorp, Landsmeer of Wieringerwerf. Hier kun je niet alleen het Circle of Life rouwboeket persoonlijk ervaren, maar ook andere indrukwekkende rouwarrangementen zoals de Bright Polestar bewonderen. Onze winkels bieden een warme omgeving waar je de kwaliteit en service die wij bieden zelf kunt ervaren.

Bestellen

Het bestellen van dit troostrijke witte rouwboeket is eenvoudig via onze website. Selecteer het gewenste formaat en de leverdatum, en wij zorgen voor de rest. Bij Bloemsierkunst Florina staan jouw behoeften aan kwaliteit, empathie en uitmuntende service voorop. Wij zijn toegewijd aan het respectvol en zorgvuldig afhandelen van jouw bestelling.

Bij Bloemsierkunst Florina bieden we meer dan bloemen; wij bieden een ervaring die troost en respect biedt op de momenten die ertoe doen.